afbeelding M’n eerste blogbericht

Dãnuvius – mijn droom

Hier is het dan, m’n eerste bericht. Alle begin is moeilijk maar zonder begin kom je nergens. Alle reizen beginnen met de eerste stap. Nooit gedacht dat mijn eerste stap gezet zou gaan worden zonder ook maar één stap te verzetten.

Daar zit ik dan achter mijn toetsenbordje te verzinnen over de mogelijkheden die allemaal voor me open liggen om aan deze blog te beginnen. Hoe ga ik het aanpakken?
Overal op the World Wide Web staat geschreven dat het heel eenvoudig is en dat zal ook best wel maar voorlopig kijk ik er nog een beetje huiverig en onwennig tegenaan.
Wanneer ik deze nieuwe materie maar onder de knie heb voordat ik in april vertrek.

De donaties aan de Maag Lever Darmstichting lopen al lekker op. Al € 1703, =, wat maakt dat ik al ver voorbij Beograd en zelfs al voorbij Smederevo in Servië ben gekomen met het donatiebedrag. Nu mag ik er zelf nog achteraan.

De gehele route wordt nauwgezet overgenomen in mijn GSP systeem zodat ik goed kan volgen waar ik ben en waar ik naar toe ga. Op welk moment dat zal zijn of gaat gebeuren laat ik geheel van de situatie en de mogelijkheden afhangen. Zonder agenda op reis dus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s