Media – De Merwestreek

ELO Publicaties

Eline Lohman

Het was al lange tijd een grote droom van Willem den Hartog (63) uit Sliedrecht: de Donau af peddelen met een kano. In het Paasweekend, 15 en 16 april, is het zover. Dan vertrekt hij voor zijn zogenoemde Donau Experience. 2888 kilometer peddelen, een half jaar lang tijdens Stroomafwaarts over de Donau. De laatste tijd is Willem druk bezig geweest met de voorbereidingen, want zo’n eind peddelen doe je niet zomaar. Daar zijn zaken voor nodig als GPS, een bivakzak en handige apparatuur.
Lees er woensdag 22 maart meer over in De Merwestreek!

Rectificatie:

Helaas, helaas, de redactie van De Merwestreek heeft kennelijk anders besloten.
Mijn artikel is deze week helaas niet gepubliceerd. Jammer hoor, maar ik hoop (verwacht) wel dat het er, nog voordat ik op 8 april vertrek, in komt zodat ik het zelf nog kan inzien. Natuurlijk ken ik de inhoud ervan bijna uit mijn hoofd maar het is toch leuk om het op echt krantenpapier te lezen, toch?

Inmiddels heb ik de datum van publicatie doorgekregen en het wordt 5 april.
Gelukkig nog net voor ik vertrek.

17311252_1321305837949128_440089786703307347_o

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s