Donaties blijven maar doorlopen

Bedankt, lieve donateurs!

Wat hebben we toch een succesvolle actie met elkaar. Zaten we vanavond nog maar net in Bulgarijë bij Nova Selo op 68%. Nu ben ik virtueel al bij Golâm Bliznak op 70% van het initiële streefbedrag.
Schermafbeelding 2017-03-19 om 23.48.44
Geeft niets hoor laten we maar lekker doorgaan met doneren.
Ik vind het fantastisch en word er alleen nog maar meer door gemotiveerd.

Mijn gevoel is dat de Maag Lever Darmstichting het ook geen probleem vindt wanneer we met z’n allen door de remmen schieten en het streefbedrag veer overtreffen.

Denk je eens in hoeveel patiënten baat kunnen hebben bij jullie en ook mijn donatie want ik kon natuurlijk ook niet achter blijven en heb ook gedoneerd.

Bedenk

Bedenk ook eens dat op dit moment circa een op de acht mensen in Nederland een Maag- Lever- of Darm gerelateerde aandoening hebben.
We zijn allemaal wel eens op een feestje waar je met, laten we zeggen, zo’n veertig mensen bij elkaar bent. Dan betekent het dat er een hele grote kans is dat er, van die veertig mensen, er wel vijf bij zullen zijn die aan een dergelijke aandoening lijden. Je hoort ze daar op een feestje niet zo gauw over maar toch, ze hebben een MLD gerelateerde ziekte.
Je zult dan ook begrijpen dat we dit bedrag niet voor niets bij elkaar willen halen.
Bedenk dat we het doen voor de mensen in je directe omgeving, ja, zelfs ook voor mij.
En heel misschien ook wel voor jezelf. Misschien nog niet nu maar mogelijk in de toekomst. Hoe eng is dat? Daar wil je nu toch niet aan denken. Hoeft ook niet hoor.

Leef je leven ten volle en geniet van je toekomst want dat mag, elke dag.

“As for the future, it remains unwritten.
Anything can happen, and often we are wrong.
The best we can do with the future is prepare
and savor the possibilities of what can be done
in the present.”

– Todd Kashdan –

Ons doel is om heel veel geld bij elkaar te brengen voor onderzoek. Onderzoek wat heel hard nodig is, want er is nog zo ontzettend weinig bekend over de werkelijke oorzaken van MLD gerelateerde ziekten. Er moet nog heel veel werk worden verricht en dat kost ook veel geld. Jammer maar dat is nu eenmaal zo.

Met dat geld maken we wel de kans dat er oplossingen komen voor genezing en mogelijk zelfs het voorkomen van Maag- Lever- Darmziekten. Nu nog slikken patiënten heel veel geldverslindende medicijnen die niet of nauwelijks het resultaat hebben wat door de farmaceutische industrie wordt beschreven. Medicijnen zijn chemische stoffen die niet in een mensenlichaam thuis horen. Ze doen wel wat, soms, maar echt genezen zul je er niet van. Hooguit kunnen ze tijdelijk wat ondersteuning bieden.

Beter is om te zoeken naar methoden zonder chemicaliën en te zoeken naar de oorzaak en de bron van de ziekte. Mogelijk moeten we de oorzaak zelfs wel zoeken bij het voedsel wat we in onze ‘welvaartsmaatschappij’ tot ons (moeten) nemen.
Wat is eigenlijk welvaart? Is welvaart dat we ons moeten laten volstoppen met voeding en medicijnen die niet goed voor ons zijn? Waar we mogelijk ziek van worden?

Laten we goed nadenken en de ziekten en de veroorzakers ervan, die ons bedreigen, stoppen.

Doneren?

Wil je ook doneren op mijn actiepagina van de Maag Lever Darmstichting?
Je kunt al doneren vanaf € 5, =. Meer mag natuurlijk altijd maar ik vind elk bedrag fantastisch, omdat elk bedrag er gewoon toe doet.
Mijn bedankbriefje krijg je in ieder geval voor elke donatie. Vanuit mijn hart.

Doneren kan op mijn actiepagina: https://kominactie.mlds.nl/actie/willem-den-hartog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s