Kajak nieuws & info

Hoe leuk is dit nu weer?

Krijg ik een berichtje in m’n Inbox van ene Wouter (VodafoneZiggo). Ik ken hem niet persoonlijk maar hij had van een oud collega van mij gehoord over mijn Donau Experience, Stroomafwaarts over de Donau.

Nu heeft hij op zijn website www.kajakvaren.nl aandacht besteed aan mijn actie (in de rubriek kajak nieuws en info) en omdat mijn expeditie eigenlijk om kanovaren gaat heeft hij gevraagd of de website www.kanoweb.nl er ook aandacht aan wil besteden (dat wordt even afwachten of ze dat ook werkelijk gaan doen maar, ik ben benieuwd).

Hij gaat mijn blog zeker volgen! Is dat even geweldig!

Geweldig toch hoe een balletje kan rollen. Je maakt contact met een oud collega en die blijkt dan weer iemand te kennen met een website over kajakvaren.
Het leven is een grote interessante mengelmoes van activiteiten.

Benieuwd geworden naar het artikel?
Volg de link: http://www.kajakvaren.nl/page/kajak-nieuws-info

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s