Afscheidsfeestje Dajaks

Uitnodigingen per email

Gisterenavond nog, na de ingelaste Algemene Leden Vergadering bij DKKV Dajaks, een uitnodiging verzonden per email aan zo’n 68 leden die ik regelmatig zie en spreek.

Gebleken is dat mijn uitnodiging op de Facebook pagina van Dajaks niet dekkend zou zijn omdat heel veel leden, of geen Facebook gebruiken of dit, om diverse redenen, niet meer gebruiken. Het zou toch jammer zijn dat er mensen, die wel geinteresseerd zijn om op dit (tijdelijk) afscheidsfeestje te komen, niet bij kunnen zijn omdat ik ze er niet goed over heb gecommuniceerd. Daarom dus maar weer achter het toetsenbordje gekropen, mensen uit ons gigantisch ledenbestand geselecteerd waarvan ik het vermoeden heb dat ze dit wel leuk zullen vinden, en de uitnodiging email verzonden.

Reageer a.u.b. op mijn uitnodiging

Dit met het expliciet verzoek om op deze email te reageren met een berichtje of men wel, of niet aanwezig zal kunnen zijn.
Bittergarnituur-warm-2010_800Omdat er in dit voor Dajaks bijzondere geval ook hapjes door mij zullen worden ingekocht is het wel van belang dat er genoeg is voor iedereen maar tevens dat er niet veel te veel is waardoor er kostbaar eten moet worden weggegooid.
Dit kunnen we, in een tijd waarin veel mensen honger lijden, natuurlijk niet met droge ogen doen.

Door middel van deze blog verwacht ik alles uiteindelijk in goede banen te leiden door duidelijkheid te verschaffen over de bedoeling van dit (tijdelijk) afscheidsfeestje.

Mijn hoop en verwachting zijn erop gericht om toch minstens 85% van alle genodigden in ons Dajaks clubhuis te mogen begroeten.
Gezelligheid staat deze avond voorop omdat ik jullie allemaal toch een half jaar zal moeten missen. Lekker bijkletsen en mogelijk zelfs ook wel plannen maken om, met een groepje Dajaks, een stukje met me op te varen Stroomafwaarts over de Donau. Wie weet wat eruit voortkomt. Mogelijkheden genoeg.

Donaties

Dan is er natuurlijk ook nog mijn actiepagina bij de Maag Lever Darmstichting. Nog altijd ben ik niet op mijn initiële streefbedrag. Dit betekent oponthoud. Het zou natuurlijk fantastisch zijn wanneer ik, voordat ik werkelijk vertrek, het streefbedrag heb behaald zodat ik me onderweg geen zorgen behoef te maken of ik de gehele Donau wel mag doorvaren. We zijn al een lekker stukje op weg maar er is nog 26% te gaan. Fysiek waarschijnlijk ook het moeilijkste stuk voor mij. Qua donaties lijkt het ook het moeilijkste deel te worden.

Doneren mag en kan altijd al vanaf € 5, =.

ActieLogo_MLDS_RGB_HR01Je donatie wordt bijzonder op prijs gesteld door mij, de MLDS en de MLD patiënten die zoveel baat hebben bij de onderzoeken die door middel van onze donaties mogelijk worden gemaakt.

Bedenk ook dat in Nederland circa 1 op 8 mensen lijden aan een MLD gerelateerde aandoening.
Wanneer we, volgende week dinsdag 4 april, een opkomst van 85% van de genodigden mogen ontvangen, dan betekent dit dat er mogelijk wel 7 mensen met een dergelijk MLD gerelateerde aandoening aanwezig zullen zijn.

Wij maken het verschil.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s