Media – De Merwestreek

Sliedrechter van de week

Het staat erin! Een pagina vullend artikel. Geweldig. En dan is het lezen van gewoon ouderwets krantenpapier toch ineens een belevenis. Super!

Pagina vullend

Het geeft een heel apart gevoel van binnen. Nu nog maar zo’n negen dagen voor m’n vertrek.
Mijn hartelijke dank aan Eline Lohman die dit artikel voor me heeft geschreven en natuurlijk aan ons streekblad De Merwestreek die het artikel heeft willen plaatsen.

Zowel DKKV Dajaks als de MLDS komen er duidelijk in voor en dat staat ook in mijn doelstellingenbeleid. Het promoten van beide.

Met dit artikel hoop ik natuurlijk ook het bereik van mijn actiepagina bij de Maag Lever Darmstichting te vergroten. https://kominactie.mlds.nl/actie/willem-den-hartog

ActieLogo_MLDS_RGB_HR01Er zijn immers nog veel meer donaties nodig om me op de Zwarte Zee te doen belanden.
En wanneer de donaties door de remmen schieten en om zo te zeggen de pan uit rijzen? Geen nood de MLDS kan het heel goed gebruiken. Tot nu toe komen er steeds meer mensen met een MLD gerelateerde aandoening bij en dat moet natuurlijk worden gestopt.

Dat kan alleen door het doneren van geld, veel geld want dat kan het verschil maken tussen een leven met ziekte en medicijnen of een leven zonder medicijnen omdat de ziekte is genezen of tot rust is gebracht. Ook doen hoor! Doneren kan al vanaf € 5, =.

IMG_3240

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s