Media – Op Pad

Het artikel

Deze week is ook Op Pad uitgekomen.
Zelf zou ik ook een exemplaar teogestuurd krijgen maar dit heb ik tot nu toe nog niet mogen ontvangen. Volgens de schrijver van het artikel staan er nog een aantal foutjes in die na zijn laatst ingezonden correctie niet zijn doorgevoerd.
Er zijn wat nummers die niet correct overeenstemmen met de vermelding van de paklijst.

Op zich niet verschrikkelijk maar toch een beetje slordig van de redactie.
Die zouden daar toch veel beter op moeten letten.
Zeker omdat Op Pad momenteel ook nogal zwaar onder kritiek gebukt gaat omdat de gehele opmaak en het gebruikte papier, volgens heel veel kritiesche lezers, niet meer aan de kwaliteit voldoen die de lezer (de klant dus) ervan verwacht.Schermafbeelding 2017-04-01 om 22.42.57

Tevens doet het de auteur van het artikel ook geen goed.
Goed gedaan hoor, Gijs! We hebben ook samen met Allart heel leuk gewerkt. Nogmaals mijn hartelijke dank!
Om bovengenoemde redenen heb ik gemeend de proef af te beelden die ik in maaart al ter beoordeling heb ontvangen en waar ik correcties en verbeteringen op heb voorgesteld. Die zijn echter, door de redactie, niet correct doorgevoerd.
De inhoud van dit artikel behoeft dus niet overeen te komen met de versie die in Op Pad is gebruikt.

Schermafbeelding 2017-04-01 om 22.28.06

Schermafbeelding 2017-04-01 om 22.28.25

En, wat de eindredactie ook niet had geplaatst is het adres van mijn actiepagina bij de Maag Lever darmstichting: https://kominactie.mlds.nl/actie/willem-den-hartog
terwijl dit toch een heel belangrijk deel van mijn project is geworden.
Hoe meer mensen ik bereik, hoe meer kans ik heb dat er donateurs bij zitten.
Met voldoende donaties komt ik aan de totale (Hydrologische) lengte van de Donau (2888 kilometer) en kan ik (virtueel) doorvaren, zo de Zwarte Zee in.

De werkelijke reis zal, onafhankelijk van het gedoneerde bedrag, altijd gaan plaatsvinden. Dat is wanneer ik het haal natuurlijk. Mentaal en lichamelijk fit genoeg ben en dat mijn gezondheid het toelaat. Zelf heb ik daar nu nog geen twijfels over maar dit is vanaf mijn zetel achter mijn computertje ook moeilijk aan te voelen.

Schermafbeelding 2017-04-01 om 23.03.28Veel leesplezier en van mij mogen de donaties op mijn actiepagina bij de MLDS net zo door het plafond gaan als mijn blog.

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s