Doorgaan!!!

Gelukkig!

Van alle kanten hoor ik gelukkig het antwoord wat ik, diep in mijn hart, ook wilde horen.

Barrie_StevensDoorgaan, ophogen, het is toch voor een goed doel, goede actie, enzovoort.
“Doorgaan! Vooral doorgaan!” een kreet die ik in het verleden vaak heb gehoord op de televisie uit de mond van Barry Stevens. Hij maakte in Nederland de spreuk “Vooral doorgaan!” bekend als jurylid in de Soundmixshow, van Henny Huisman.

Nou, ik ga door. Nog niet eens onderweg en nu al zeg ik: “Ik ga ook door.”
Schermafbeelding 2017-04-07 om 09.36.54Gisterenavond, was ik er door jullie meningen al van overtuigd dat het bedrag opgehoogd zou worden naar € 6336, = en dat heb ik nu dus ook maar gelijk gedaan.

En daarboven komt, onze Donauteurs gaan ook gewoon maar door. Daar kan ik toch alleen maar een bevestiging in vinden dat ook ik de actie moet laten doorgaan.

“Wij gaan het verschil maken!”

macbook-pro-met-retina-scherm-13-inchHet duurt niet zo heel lang meer eer ik verstoken ben van mijn computer en om alle gepriegel op m’n mobiele telefoon tot een minimum te beperken voer ik nu dus nog maar zoveel mogelijk uit op dit apparaat. Niet dat ik daar tijd voor heb, dat niet. Maar ja, zoals er vanmorgen in een van mijn emails werd neergeschreven: “Kiezen is keuzes maken.” Een waarheid als een . . . (vul zelf maar, naar eigen keuze, een waarheid in).

830f4e1c003cf1a81b526b6a97c4073cVandaag komt het er dus op aan. Alles moet nu werkelijk worden ingepakt en in de boot gaan passen. Nog wat administratieve dingen regelen samen met mijn vrouw, zodat zij voldoende op de hoogte is van alle dingen, die ik normaal gesproken regel wanneer ik thuis ben. Zij zal dit van mij gaan overnemen.
Een ware overdracht van taken en verantwoordelijkheden dus. Klinkt ingewikkeld en dat is het ook wel. Bedenk maar eens wat je altijd, vanuit je basisgewoonte, allemaal doet. Je beseft vaak niet wat dat allemaal is, je doet het gewoon. En juist omdat deze routine zo gewoon is wordt het heel lastig om daar op enig moment een opsomming van te maken.

imagesNa vandaag zullen er dus ook veel minder verhalen op m’n blog verschijnen. Jammer misschien wel, maar het is vanwege de beperkte mogelijkheden die ik op mijn Donau Experience, Stroomafwaarts over de Donau, tot mijn beschikking heb.

Ik ga ervaren of de uitspraak: “Less is More!” op waarheid berust.

bloggenToch hoop ik erin te slagen om met enige regelmaat een verhaal met mijn belevenissen, ontmoetingen en ont-moeten te laten verschijnen zodat je in staat bent om een beetje met me mee te genieten, met je voetjes op de bank.

 

luxetlibertas

ActieLogo_MLDS_RGB_HR01

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s