Inpakken

Morgen wegwezen

Misschien vind je het ook wel leuk om te zien hoe mijn bagage eruit ziet voordat ik het in de kano ga pakken. Nu ligt alles nog thuis. Ingepakt en het past in de tassen en aluminium kist die ik ervoor heb bedacht. Nu gaat dus alles nog (weer) naar wens. Ik moet bekennen dat er momenten waren dat ik dacht: “Dit gaat nooit passen!”

Inmiddels is mijn gevoel hierover weer in postieve zin veranderd.

IMG_5366 2
Dit is echt alles, op de kano na (de rode kast gaat natuurlijk niet mee).

Kijk er maar eens naar en denk je in hoe ik hier tijdens mijn reis aan zal moeten wennen waar nu precies wat in zit en hoe ik dit vervolgens, zonder al te veel uit elkaar te trekken, tevoorschijn ga toveren.

Klok 121016 1192Ik ben ervan overtuigd dat ik straks wellicht net zo goed kan goochelen als Hans Klok.
Alleen werkt Hans Klok met de illusie en ga ik voor de werkelijkheid.

Zojuist, toen ik thuiskwam van een verjaardagsfeestje, heb ik gemerkt dat ik vergeten ben om de twee waterdichte Sea-To-Summit puntbags, van 35 liter elk, op de foto toe te voegen. Die lagen nog op een stoel. Een beetje buiten beeld dus. Jammer maar dit ga ik ook niet herstellen. Sommige zaken nemen geen keer en zeker geen gedane zaken. Ook nu niet.

Het was leuk op het duo verjaardags feestje. Ineens sta je in het middelpunt van de warme belangstelling omdat iedereen echt nieuwsgierig is naar je plannen. Ook willen ze allerlei vragen stellen over hoe je onderweg de dingen hebt gepland.
Sommigen, die niet wisten dat ik morgen al vertrek, waren het meest verbaasd.
Nou, inmiddels kan ik wel uren vertellen over mijn reis en voorbereidingen.
Het werd dan ook een heel leuke en geanimeerde middag. Een echte planning heb ik echter niet. Ik wacht op een voldoende hoog waterpeil zodat ik het water op mag en dan vaar ik weg, Stroomafwaarts over de Donau.
Nogmaals van harte gefeliciteerd Saskia & Martin en de hartelijke groeten van mij.

Tot over een half jaar of zo!

luxetlibertas

ActieLogo_MLDS_RGB_HR01

 

 

One comment

  1. Hoi Willem, super leuk dat je 1 dag voor vertrek op ons verjaardagsfeestje bent geweest. Leuk ook dat iedereen geïnteresseerd was naar jouw reis.
    Heel veel plezier, geniet ervan en doe voorzichtig!
    Liefs, Martin, Saskia, Stan en Kevin

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s