Donauteurs

Mijn actie gaat gewoon door

Het lijkt erg stil op mijn actiepagina bij de MLDS. Natuurlijk loopt mijn actiepagina bij de Maag Lever Darmstichting, ondanks mijn afwezigheid, gewoon door. Het streefbedrag is inmiddels opgehoogd tot € 6336, = dus er zijn nog heel veel Donauteurs nodig om mij weer thuis te brengen.

Donauteren kan al vanaf € 5, = De MLDS, MLD patiënten maar ook ik ben je zeer dankbaar wanneer we je als Donauteur mogen verwelkomen.

Door me te steunen met donauties aan de MLDS word ik enorm gemotiveerd. Het geeft mij kracht om door te zetten.

Ik wens iedereen een paar prettige paasdagen. Ga naar buiten en geniet. Het zal je goed doen. Mij wel in ieder geval. 

Momenteel bevind ik me op waarschijnlijk het mooiste stukje van deze nog smalle Donau. Tussen Friedingen en Beuron. Omdat de natuur hier zo overweldigen mooi is en ze dat graag zo willen houden, mag ik dit traject niet varen. Deze twaalf kilometer zal ik dus genoodzaakt zijn om te voet, met de kano op de kar, af moeten leggen. Omdat het tevens Pasen is en ik al zes kilometer heb afgelegd (op de helft ben al dus) heb ik besloten om de Pasen maar als rustdagen uit te roepen en hier even te blijven. Helaas krijg ik een foutmelding wanneer ik een foto wil plaatsen. Ik zou je deze plek zo graag laten zien.

’s Nachts is het enige geluid wat je hoort, het bonken van je hart. Je zou het bijna uit willen zetten om nog meer van die intense stilte te kunnen genieten. ’s Morgens in alle vroegte breekt het kabaal los uit misschien wel honderd vogelkelen. Ze krijsen, tsjilpen, kwetteren en roepen dat het een lieve lust is. Prachtig, wat een belevenis.

En dat alles begon met een droom. Toen had de droom mij en kon ik alleen nog maar doen wat gedaan moest. Zo blij dat ik dit kan en mag beleven.

8 comments

  • HaHa. Karretje vond het niet leuk zag ik. Heb ik gisteren de spanband opnieuw voor genaaid zodat hij minder doorzakt. Spanband was bijna doorgescheurd. Maar alles is te repareren hoor. Spullen genoeg bij me.

   Like

  • Hallo Willem, vielen Dank für Dein kennen lernen. Wir, die zwei Radfahrer heute nachmittag bei Deiner
   Unterkunft, haben uns sehr über Dich unterhalten, dass das super toll ist, was Du machst mit Donaufahrt.
   Ich wünsche Dir alles Gute für Dein Ziel, Schwarzes Meer.
   Eine gute Nacht von Udo aus Sigmaringen, Mann mit grüner Jacke und Tipi!

   Liked by 1 persoon

   • Hallo Willem,
    ich bin der zweite der beiden Fahrradfahrer von gestern. Ich kann mich den Ausführungen von Udo nur anschließen. Ich wünsche Dir auch weiterhin eine gute Tour. Ich schaue bestimmt öfters mal wieder hir rein.

    Liked by 1 persoon

   • Hallo Udo. Jetzt stehe ich vor das großen Wehr am Schloss. Bin mit Kano wiedermahl auf den Wagen zum Einstieg unterwegs. Ich habe gedacht, ich melde es dir damit du weißt das ich jetzt in Sigmaringen bin.

    Like

 1. Eindelijk je blog gelezen (ik deed eerst iets fout). Zwaar begin met mooie ontmoetingen, begrijp ik. Krijg je na de overdraag meer water? Wij sjouwen in gedachten met je mee. Groeten, Ton.

  Liked by 1 persoon

  • Ik kan heel goed voelen dat jullie met me meesjouwen. Na Beuron meer water. Het lastigste is wel gedaan zo lijkt het. De ontmoetingen zijn zoals ik had verwacht. Warm, geïnteresseerd en erg hartelijk. Vandaag heb ik Willi Kamm met z’n vrouw op visite gehad. Hij is de Bau Burgemeister van Tuttlingen en heeft ook wat met de Donau (Black-to-Black) hij gaat me met raad en daad terzijde staan. In Neu-Ulm, waar hij woont, ontmoet ik hem weer. Ook nog een paar fietsers en een paar wandelaars die geïnteresseerd waren op visite gehad. Schrobbelaertje geschonken. Al met al een heel mooie tweede Paasdag. Ben blij dat ik hier een paar dagen ben gebleven. Morgen naar Beuron. Ga ik het klooster in. HaHa. Houdt me in de gaten.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s