Uit de lucht

Op 2 maart 2019 gaat deze blog, Stroomafwaartsoverdedonau, uit de lucht.
Mijn droom is gerealiseerd en er valt niets meer toe te voegen. Het is gedaan.

Zoals jullie, als lezers, wel duidelijk is geworden was het een verhaal, te mooi om zelf te kunnen bedenken of te dromen. Nog elke dag denk ik terug aan de prettige ontmoetingen die ik langs die prachtige oevers van de Donau mocht hebben met allerlei fantastische mensen die, zo lijkt het, allemaal op elkaar zijn gaan lijken. Waarschijnlijk, zo bedacht ik, doordat ze zich aan de oevers van deze (of een) machtige rivier bevinden.

Alle lezers bedankt dat jullie me op deze reis hebben willen volgen, ondersteunen en hebben meebeleefd.
De Maag Lever Darmstichting wil ik bedanken voor de actie die ik namens hen mocht voeren zodat ik een mooi bedrag aan hen heb kunnen overhandigen.
Alle Donauteurs bedankt voor jullie ruimhartige bijdragen.

Het was een bijzonder avontuurlijk jaar.

mlds_20180410
Uitreiking van de cheque, met het behaalde bedrag, op 10 april 2018.

3 comments

    • Vandaag sta ik op het punt om naar Noorwegen te gaan Mike. De “Hurtigruten” is een postboot waarmee we 34 kustplaatsen gaan bezoeken vanaf Bergen tot Kirkeness en weer terug. Ik ben benieuwd of we een stukje van het Noorderlicht mogen gaan meemaken. Grtz!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s