Over

Dãnuvius – mijn droom.

Mijn naam is Willem den Hartog (63) en ben dol op buitenspelen, kanovaren, en mijn vrijheid.
Sinds 1 januari 2016 ben ik door reorganisatie zonder werk gekomen en solliciteren heeft me, ondanks de verwoede pogingen, nog steeds niet een gewenst resultaat opgeleverd.
Daarom vind ik het nu tijd om mijn leven in eigen hand te nemen, mezelf een trap onder de kont te geven en in actie te komen. Te gaan doen wat het leven mij gebied te doen.

Al jaren koester ik een droom. Die droom betreft het, in mijn open kano (Gatz Yoho), afvaren van de gehele Donau, vanaf de bron, bij Donaueschingen in het Zwarte Woud (D) tot aan haar monding in de Zwarte Zee (RO). Circa 3000 kilometer peddelplezier.
Daarvoor gun ik mezelf een half jaar, van april tot en met oktober 2017.

De Donau is het afvoerkanaal van ons moderne Europa zoals wij dit door de eeuwen heen in eklaar gekleid en gevormd hebben. Omdat ik al jaren kamp met een, momenteel gelukkig rustige, chronische darmaandoening is het voor mij vanzelfsprekend om daarmee ook tegelijk maar een goed doel te steunen en dat is dan natuurlijk de Maag Lever Darmstichting (MLDS). Beide afvoerkanalen vormen tenslotte een leuke analogie.

Wil je doneren? Dat kan al vanaf € 5, =. Hoe?
Volg deze link: https://kominactie.mlds.nl/actie/willem-den-hartog